Andreplass til Petter Solberg

03solbergp_jp100.jpgEtter å ha ledet Rally Japan i hele to dager, kjørte Petter Solberg og Chris Patterson i dag inn til en flott andre plass. Vant gjorde Sebastien Ogier, mens Jari-Matti Latvala tok tredje plassen.

– Etter å ha startet Rally Japan med å egentlig være sengeliggende med høy feber og tette bihuler, er jeg godt fornøyd med å kjøre inn til andre plass i dag, sier Petter Solberg. – Jeg er selvfølgelig litt irritert fordi seieren glapp i dag, men er samtidig veldig glad for det resultat som ble.

Petter startet altså dagen på første plass, men problemer med styringen gjorde at han ganske tidlige begynte å tape tid, og falt ned til andre plass. – Jeg var borti et eller annet ganske tidlig, og merket ganske fort at noe var galt. Helt ærlig, en stund trodde jeg faktisk ikke det kom til holde helt til mål, sier Petter Solberg. – Men hadde ikke dette skjedd, kan jeg love at Ogier skulle fått kjempet hardt for å slå meg, i dag var den gode følelsen tilbake og jeg var ganske klar for seier når vi dro ut i dag tidlig.

Med andreplassen sikret Petter Solberg seg 18 ny VM poeng, og beholder fjerde plassen i sammendraget med 118 poeng.