Andreplass til Varhaug

varhaug_valencia_450.jpgPål Varhaug endte opp med andre- og fjerdeplass i helgens to løp i Formel Master i Valencia i Spania. Dermed inntok han også andreplassen sammenlagt.

Det ble en ny fantastisk helg for Pål Varhaug da årets andre runde av Formel Master ble kjørt i Valoencia. I lørdagens løp startet han fra 9.startspor. Han foretok flere oppsiktsvekkende forbikjøringer, og endte på en 4.plass i mål.

I søndagens løp startet Pål fra femte spor. Han avanserte en plassering i starten, og foretok deretter to helt rå passeringer slik at han endte på andreplass. Dette løpet ble vunnet av danske Kasper Andersen, mens Påls teamkollega Fabio Laimer vant lørdagens løp.

Sammenlagt ligger Pål på andreplass med 20 poeng, seks bak Leimer. I debutantmesterskapet leder Varhaug suverent. Her har han 34 poeng, mot Alexander Rossis 18.

Pål Varhaug er med i NBFs elitesatsing, og han kjører for det sveitsiske teamet Jenzer Motorsport.