Andreplasser for Paulsen

s_paulsen_12_monza.jpgStian Paulsen debuterte i ETCC med sin SEAT Leon Copa på Monza i helgen. Det endte strålende for Fredrikstad-gutten.

Stian Paulsen kjørte inn til 2. plass i begge de to ETCC-løpene på Monza i helgen. Det var altså ikke bare Pål Varhaug som sørget for norsk jubel på den legendariske Grand Prix-banen.

17 biler stilte til start i ETCC, som inneholder flere underklasser. Paulsen deltar i klassen Single Make Trophy, og der var han vinner i begge løpene. Men i tillegg tok han andreplasser totalt.

Første løp ble vunnet av Fernando Monje fra Spania, i en SEAT Leon TDi. På en tredjeplass sluttet Andreas Pfister fra Tyskland, som i likhet med Paulsen kjører en Leon Copa.

I det andre løpet ble pallen den samme. Monje vant igjen foran Paulsen og Pfister.