Antonsen og Frøshaug i NEZ-toppen

img_1229-2.jpgOla Frøshaug og Camilla Antonsen har begge tatt to seire hver i de to rundene av NEZ-mesterskapet i rallycross som har vært kjørt i henholdsvis Litauen og Latvia nylig.

Det har vært fire norske deltagere i de to løpene. Foruten Ola Frøshaug i åpen klasse og Camilla Antonsen i divisjon 1, deltok også Espen Husvik og Rocin Bakke Andresen.

Camilla Antonsen vant Div 1 i begge løpene med sin Ford Fiesta, til tross for store problemer med clutch i Latvia. Takket være mekking hele lørdagen og natt til søndag ble det allikevel suksess i 4WD-klassen. .

Ola Frøshaug var nærmest suveren med sin Volvo S40 i Åpen klasse. Han vant begge løpene som han ville.

Espen Husvik, som kjører Honda Civic i NEZ 2000-klassen, tok 3. plass i Litauen og ble nummer 6 i Latvia. Han hadde beste startspor i Latvia, tok starten suverent, mens fikk virkelig kjørt seg i første sving. Han ble dermed stående igjen.

Robin Bakke Andresen, kjørte sin Opel Corsa i NEZ 1600, og fikk problemer med bensintilførsel før A-finalen i Litauen. Han kom knapt framover og brøt til slutt. I Latvia hadde han andre startsport, tok starten, ledet en stund, ble forbikjørt, lå på bakfangeren til han som vant helt til en bærebru røk. Da mista han styringen og rullet.

Etter at tre runder er kjørt av NEZ-mesterskapet leder både Camilla Antonsen og Ola Frøshaug sine klasser sammenlagt. Espen Husvik er på 3. plass og Robin Bakke Andresen er på 4. plass. Neste runde av NEZ-mesterskapet kjøres på Momarken Bilbane i Mysen 19. september.