Åpent for påmelding til Rally Hedemarken

rally hedemarken 15
Det er nå åpnet for påmelding til årets NM-fest på Hamar! Rally Hedemarken kjøres 25. og 26. september på krevende og publikumsvennlige grusveier på Hedemarken. Her får du to dager med rally for prisen av én.

I tillegg trekker arrangøren ut én deltager som får fri start i løpet og én deltager som får halv startavgift!

Dersom du melder deg på og betaler startavgiften før 1. august er du med i trekningen om å bli den heldige som får refundert hele startavgiften! I tillegg vil det være en ny trekning 15. august der en heldig deltager vil få refundert halve startavgiften.

Vi vet at Rally Hedemarken er populært blant førerne, og vi ønsker og lage en skikkelig rallyfest i Hamar i september, sier løpsleder Børger Brænd.

Etappene fredag kveld i mørket vil være krevende for alle og kan også bli avgjørende for totalresultatet i NM-avslutningen.

Årets rally er en kombinasjon av velkjente etapper og nye utfordringer. For publikum blir det lagt spesielt til rette på Vendkvern, der to etapper kjøres lørdag formiddag/ettermiddag.

Serviceplass er som i 2014 på «Åttemetersplanet» (Brygga) på Hamar. Start på fredag vil gå fra Østre Torg og målgang på lørdag vil være ved Scandic Hotell Hamar hvor også premieutdelingen vil finne sted.

 

 

Se: http://www.rallyhedemarken.no hvor det vil komme mer informasjon.