Årets viktigste løp for Sverre Isachsen

S_Isachsen_15_aug1jpg
Lørdag og søndag er det klart for årets åttende og niende runde av Global Rallycross Championship i Los Angeles. Begge løpene er sponset av Subaru Tecnica International, noe som gjør helgen til årets viktigste for Sverre Isachsen.

 

Den norske Subaru-føreren Sverre Isachsen har hatt en vanskelig start på årets sesong i Red Bull Global Rallycross, og stod over det forrige løpet i Washington DC for å være enda bedre forberedt til helgens to runder på havna i Los Angeles. Denne helgen er det nemlig Subaru Tecnica International, STI, som er hovedsponsor for arrangementet, og Subaru stiller med hele fire biler.

 

– I tillegg til min faste teamkamerat Bucky Lasek og meg selv, som kjører med den nye Impreza’en, har vi også med Travis Pastrana og David Higgins i den forrige modellen denne helgen. Med fire Subaru’er til start har vi større sjanse for å gjøre det bra, forteller 44-åringen fra Hokksund og KNA Eiker.

 

Subaru Rally Team USA stod over den forrige runden i Washington DC, men har i stedet brukt tiden til å teste på New Hampshire Motor Speedway.

 

– Vi har hatt litt barnesykdommer med den nye bilen, men nå har vi testet mye og er optimister før helgens løp. Banen som er laget til på havnen i Los Angeles tror jeg passer våre biler bra, og en pallplassering er målet.

 

I forbindelse med det spesielle Subaru-løpet har Sverre Isahcsen også fått nye farger på sin bil denne helgen. Den blå fargen er byttet ut med hvitt og rosa.