Årsbeste av Isachsen

S_Isachsen_15_aug2
Sverre Isachsen kjørte inn til årets beste resultat da han ble nummer fire i lørdagens runde av Global Rallycross Championship i Los Angeles. I søndagens runde ble han påkjørt av en konkurrent og nådde ikke finalen.

 

Helgens to løp av Red Bull Global Rallycross på havna i Los Angeles var viktig for Sverre Isachsen og Subaru Rally Team USA. Løpet ble nemlig presentert av Subaru Tecnica International, STI, og en rekke Subaru-fans fra hele USA var til stede. Til stede var også mange fra ledelsen til Subaru i både USA og Japan, og Subaru stilte med Sverre Isachsen, Bucky Lasek, Travis Pastrana og David Higgins til start.

 

Isachsen viste umiddelbart et godt tempo på den provisoriske banen som var bygget helt ute i havgapet ved den enorme havna i Los Angeles. Han gjennomførte gode heat og en god semifinale, og i til slutt ble det en fjerdeplass i lørdagens finale bak Scott Speed, Tanner Foust og Patrik Sandell.

 

– Bilen har fungert godt hele helgen. Vi har gjort noen endringer som viste seg å være veldig bra, og det var moro med en fjerdeplass på lørdag, sier Sverre Isachsen.

 

I søndagens runde skulle det imidlertid ikke gå like bra. Etter litt biltrøbbel i starten og påkjørsler i semifinalen, måtte Sverre Isachsen innom den såkalte LCQ, Last Chance Qualifier. Der lå 44-åringen fra Hokksund an til å avansere til finale, men så ble han påkjørt av Austin Dyne, og dermed var løpet over.

 

– Ergerlig å bli torpedert, og merkelig at Dyne ikke fikk en straff. Men for meg var sjansene for å nå finalen uansett borte. Men vi gleder oss over fjerdeplassen på lørdag, og alt i alt var dette en god helg.

 

Scott Speed vant begge løpene i Los Angeles. Nå reiser Sverre Isachsen rett til Florida hvor testingen starter foran den neste runden på Barbados.