Asgeir er tilbake med Garasjen

Garasjen
Førstkommende mandag klokken 21.30 er det klart for sesong tre av Garasjen på Viasat 4. I samme stil som de to første sesongene reiser Asgeir landet rundt for å besøke bilentusiaster.

 

Denne våren avlegger også Asgeir ti kjendiser et besøk, som skal få anledning til å leve ut sine våte motordrømmer og bilfantasier. Ettersom Asgeir selv er en ivrig bilmann, deler han kunnskapen broderlig når han hjelper til med ferdigstilling av biler for utstillinger og konkurranser. Sesongpremiere på Viasat 4 mandag 6. januar klokken 21.30.

 

I sesongpremieren besøker vi Molly Pettit, ikke ukjent racingfører. Molly kjører som kjent i NTCC – eller Norwegian Thunder Car Championship. Vi skal se Molly kjøre et byløp for første gang. Vi møter også teamet til den legendariske rallysjåføren Stig Blomqvist, som nå befinner seg i Tyskland på Nürburgring der problemer med en clutch skaper hodebry. I tillegg tar Asgeir med seg Pål Anders Ullevålseter ned til Sørlandet. Det blir både humor og action når den profilerte endurokjøreren skal kjøre biltrail for første gang.

 

I sedvanlig stil skal vi møte en haug med mennesker med en brennende interesse for bil, motor og auto, men vi skal også se ulike kjendiser fra en litt annen side. Vi skal blant annet se hvordan Anine Stang klarer seg i en Tesla Roadster på banerace, se Christian Ingebrigtsen i ekte 007-stil bak rattet på en Aston Martin, Tom Stiansen teste hestekreftene i bil på racerbane og Mariann Thomassen på glattkjøringsbane med en relativt røslig lastebil.

 

Sesongpremiere mandag 6. januar kl. 21.30 på Viasat 4/Viasat 4 HD: Garasjen

Tekstet på Viasat 4s tekst-tv side 444.