Aurskog-Høland Rally på Injection

s_bieltvedt_700.jpgDet blir oppsummering av Aurskog-Høland Rally i denne ukens utgave av Motorsportmagasinet «Injection» (Program 265) som sendes på Viasat Sport onsdag 16.juni kl. 18.00. Reprise lørdag 19. juni 19.30.

Alle tre Norgesmestrene ble kåret under den nest siste runden i årets rally-NM, Aurskog/Høland Rally.

Anders Grøndal (Subaru Impreza WRC) kunne endelig sikre seg gullet i WRC-klassen etter tre år med Mads Østberg-dominans. Østberg (Subaru Impreza WRC) totalvant Aurskog/Håland Rally med klar margin, men Grøndals 2.plass holdt til NM-gull.

I «standardklassen» Gruppe N tok Bernt Kollevold (Mitsubishi Evo 9) seieren i løpet, men Sveinung Bieltvedt i Subaru Impreza Sti) sikret NM-gullet med 2.plass.

Peder Økseter (Ford Fiesta ST) har vært suveren
I 2WD-klassen i halvannet år, men i Aurskog/Høland Rally ble han plutselig utfordret av et kobbel med ungutter. Petter Kristiansen (Ford Fiesta ST) vant etter en hard fight med merkekollega Marius Dahl, mens Peder Økseter til tross for tekniske problemer og stort tidstap kunne sikre nok poeng til å ta et nytt NM-gull.