Autoslalåm i Bærum

autoslalomlogo55.jpgNAF Motorsport Asker og Bærum arrangerer Rattmester’n Autoslalåm på motorveiparsellen på nye E 16 «Europaveien» mot Sollihøgda og Ringerike 31. august.

NAF Motorsport Asker og Bærum har arbeidet i flere år for å finne et alternativ for å kjøre Autoslalåm etter at det meste av Fornebu er gravd opp. Etter å ha lett lenge etter et område kom man over en parsell av nye E 16 ved Økri som enda ikke er tatt i bruk. Til klubbens hell skal ikke veien åpnes før i 2009 og etter god søknadsprosess med Vegvesenet og prosjektet har man fått grønt lys for å kjøre Rattmester’n Autoslalåm der søndag 31 august.

Løypetrasen blir i nordgående felt mot Sollihøgda mens publikumsparkering samt teknisk kontroll finner sted i sydgående løp mot Sandvika.

Til dette arrangementet stiller Porscheklubben opp med elektronisk tidtagning slik at vi ikke mister 100 delene i den tette konkurransen. Det vil bli løpende elektronisk resultatservice slik at ingen skal gå glipp av tider og spenningen.

Det innbys flere klasser, som standardbiler, elbiler og ikke minst nybegynner klasse hvor du også kan delta. Vi er i kontakt med merkeklubber, som f.eks Porsche klubben og ønsker fler.

En fornøyd løpsleder Petter Stenseng fra Asker kan fortelle at han regner med rundt 60 biler til start, og håper på flest mulig ungdommer og nybegynnere som vil lære og mester bilen i kontrollerte former.

Mer informasjon om Rattmester’n Autoslalåm HER