Avkjøring for Østberg

2013 Rally Deutschland
Etter fire dager med asfalt-action, er Rally Tyskland nå ferdig, og Mads Østberg endte på en niende plass sammenlagt. En avkjøring lørdag ettermiddag gjorde at han måtte bryte, og han falt da ned fra en femte plass sammenlagt.

 

– 9 plass totalt er vel ikke så aller verst, tatt i betraktning avkjøringen vi hadde i går, sier Mads. – Men jeg skal innrømme at det har vært en utfordrende helg. Samtidig så har det vært flere gode split-tider, og vi ser helt klart at vi er på vei. Nå blir det å sette seg ned og analysere all infoen vi har, og gå litt mer i dybden på alt, og da er jeg ganske sikker på at vi finner det vi leter etter. Bilen er bra, det vet vi, jeg må bare finne ut hvordan jeg kan få den til å assistere meg mer på asfalt. Nå blir det opp til oss å ta med oss mest mulig lærdom, og sette det ut i praksis ved neste asfalt løp.

 

Det ble tilslutt asfalt-spesialisten Dani Sordo som vant Rally Tyskland, mens Thierry Neuville kjørte inn til andre plassen. Mikko Hirvonen kom på tredje.

 

VM flytter seg nå over på grus igjen, neste løp er Rally Australia 12 – 15 september. – Australia blir spennende! Jeg har aldri kjørt der før, men jeg gleder meg til å kjøre på grus igjen, og å ut fra hva jeg vet, så virker dette som et løp som skal passe meg bra!

 

 

Resultat totalt Rally Tyskland 2013

1. Dani Sordo, Citroën

2. Thierry Neuville, Ford +53,0

3. Mikko Hirvonen, Citroën +2.36,1

4. Martin Prokop, Ford +8.00,8

5. Robert Kubica, Citroën +9.01,3

6 Elfyn Evans, Ford +9.14,2

7. Jari Matti Latvala, VW 9.55,0

8. Hayden Paddon, Skoda +13.01,2

9. Mads Østberg, Ford +13.28,1