Avlyst på grunn av regn

S_Isachsen_13_mai2
Rallycrossløpet som skulle gå av stabelen under X Games i Barcelona ble avlyst på grunn av kraftig regn. Dermed ble det ingen kjøring på Sverre Isachsen.

 

Sverre Isachsen fra Subaru PUMA Rallycross Team hadde gledet seg stort til søndagens sesongpremiere i X Games Barcelona. Han våknet til en helside i VG om at han hadde slanket seg 28 kg i vinter, og var bedre forberedt enn noen gang. En kort trening ble gjennomført på den sleipe banen på Olympiastadion i Barcelona, og der hadde KNA Eiker-føreren uoffisielt den tredje beste tiden, men regnet ga seg ikke.

 

– Det var helt umulig å kjøre, og vi kan dessverre ikke få gjort noe med været. En stor nedtur, men det er likt for alle. Denne banen er en provisorisk bane med lite drenering og det har regnet veldig kraftig. Vi får bare se fremover mot neste utfordring, sier Sverre Isachsen.

 

For Sverre Isachsens fans var det spesielt uheldig da løpet skulle ha blitt sendt direkte på NRK1, men i stedet ble det altså ingen kjøring på Isachsen, Ken Block, Travis Pastrana, Carlos Sainz og de andre superstjernene.