Ayla Ågren klar for sesongåpning

a_aagren_500.jpgSelv om det fortsatt snør og vi har temperaturer på godt under nullpunktet på østlandet, er gokartføreren Ayla Ågren fra KNA Varna snart i gang med sesongen. Denne helgen inntar hun La Conca i Italia.

Ayla reiser fra snø og kulde for å bli borte i tre ukerI La Conca, helt sør i Italia, vil det først bli en treningssamling, så et testløp før første løpet i WSK Euro drar i gang. Per i dag er det 87 førere i Aylas klasse KF2. Tre jenter og 84 gutter. De kommer fra ikke mindre enn 20 forskjellige land. Så her møtes de aller beste i fra hele verden.

-Jeg føler meg godt rustet til denne sesongen. Både fysisk og psykisk. Godt treningsopplegg fra Norsk Toppidretts Gymnas sin side, og med egen innsats føler jeg meg sterkere enn noen gang, sier Ayla.

Aylas team har foran denne sesongen knyttet til seg en egen mentor, Regnar Sørensen, tidligere dansk rallyfører. Han kommer til å være med på de viktigste løpene, ellers så er han på telefon med Ayla når hun trenger det under et løp. Teamet har også et enda tettere samarbeid med svenske Joakim Ward, han og pappa Glenn jobber veldig tett med motortuningen. Akkurat det blir enda viktigere enn i fjor , ettersom det igjen har kommet nye motorer med ny homoligering. Så ny motor en kjøpt inn, og det vil bli spennende å se i de første løpene hvordan utviklingen har blitt.

7. mars er det altså klart for årets første løp i den prestisjfylte WSK-serien.