Ayla Ågren med ny sesong i USA

SAMSUNG CSC
Ayla Ågren fortsetter sin satsing i USA den kommende sesongen, og kommer til å delta i det Amerikanske Formel 1600 mesterskapet sammen med Team Pelfrey-laget. 20-åringen fra Slemmestad gleder seg til å komme igang med ny sesong.

 

– De erfaringene jeg samlet i fjor kombinert med ett meget sterkt lag i Team Pelfrey føler jeg at alt ligger til rette for ett bra år. Jeg har allerede jobbet med flere medlemmer av mannskapet tidligere så det har vært en relativt lett overgang så langt, kommenterte Ayla, som ble nummer fire sammenlagt i Formel 1600 serien i fjor.

 

Ayla ble også nettop annonsert som en av elitesjåførene til Womens Sports Foundation sin motorsportssatsing. Dette initiativet støttes av blandt andre IndyCar teameier Sarah Fisher, tidligere IndyCar stjerne Lyn St James, samt Michelle Kish som driver hele Road To Indy stigen inklusive Indy Lights. Michelle hadde også meget positive ting å si om Ayla.

 

– Ayla er den perfekte personen til å representere Womens Sports Foundation og vårt initiativ. Hun har vist talent, kunnskap og vilje til å vinne, noe som vi ser på som utrolig viktig når vi vurderer potensielle kandidater. Hun har også fantastiske personlige kvaliteter og jeg gleder meg veldig til å følge med henne i de neste årene. Avsluttet Michelle.

 

Aylas sesong består av 14 løp over syv løpshelger og begynner på den legendariske Road Atlanta banen den 12. april.