Ayla har planene klare

A_Aagren_14_juni
Ayla Ågren gjenforenes med teamet Team Pelfrey, hvor hun skal kjøre en av teamets fire biler i 2015 Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda.

 

Denne sesongen vil bli den andre sesongen for Ayla sammen med Team Pelfrey. Ågrens første løp I F1600 kjørte hun sammen med Bryan Herta Autosport, hvor hun sammenlagt endte på en fjerde plass, med to pallplasser og to pole positions. I 2014 startet Ayla samarbeidet med Team Pelfrey, hvor de dominerte sesongen, og dra i land tre seiere, og 5 pallplasser (3-andreplasser og 2-tredjeplasser), samt en pole position. Dette førte til en sammenlagt seier av F1600 Championship Series, hvor hun ble den første kvinnelige og norske fører til å vinne et profesjonelt mesterskap i USA.

 

Ågren gleder seg ikke bare til å kjøre den nye klassen USF2000, men også til å fortsette det suksessrike samarbeidet med Team Pelfrey. » Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å fortsette samarbeidet med Team Pelfrey I 2015. Vi hadde et veldig bra år sammen I fjor, hvor vi viste at vi er et «winning team». To av teamkompisene mine fra I fjor vil bli med denne sesongen også, og vi kan dermed fortsette og bygge på den gode trenden vi avlutet 2014 sesongen med»- sier Ågren.

 

Ved å konkurrere i USF2000, setter dette Ayla nærmere hennes drøm om Indycar. «Kjøremessig gleder jeg meg til utfordringene og tilpasningen jeg må gjøre I forhold til å kjøre USF2000 bilen, samt de situasjonene som vil oppstå ved å kjøre på Mazdas Road to Indy med eventuelle løpshelger» – Sier en spent Ayla.

 

Ågren og Team Pelfrey kom akkurat tilbake til  saint Petersburg etter den første offisielle testen for i år, som gikk på Homestead – Miami Speedway, FL. «Det oppstod en del tekniske problemer, men nå har vi funnet ut av de og sesongen er i gang, noe som er veldig deilig.» Sier Ayla. Neste offisielle event for Team Pelfrey blir VinterCupen som går den 19-20 Februar i New Orleans og 25-26 Februar i Alabama. Dette før hovedserien sin «kick off» i Saint Petersburg, Florida sammen med Verizon Indy Car siste helgen i Mars.