Ayla på pallen i Mid-Ohio

a_aagren_usa.jpgAyla Ågren kjørte inn ti pallplass i helgens løp i Skip Barber-serien i Mid-Ohio.

Ayla, som er med på Junior Team Norway, startet helgen med en treningsdag på Mid-Ohio. Hun viste at farten og tidene var der.
-Denne helgen «doblet» jeg løpet. Det vil si at istedenfor å kjøre i en gruppe, kjører jeg i to grupper. Dette gjøre jeg for å ta igjen de løpene jeg gikk glipp av i begynnelsen av sesongen, for å gå ferdig NTG, sier Ayla.

Lørdag startet med to gode tidskjøringer, gruppe 2, 5 plass og gruppe 5, 3 plass. Så det var lovende start posisjoner for Race 1 senere på dagen! Race 1 gruppe 2 startet hun altså fra 5. spor, datt ned litt i starten. Men klarte å kjøre seg opp til en 3 plass.
-Deilig å kunne følge opp pall-plassen fra forrige løp med en ny.

I race 1 i gruppe 5, kom Ayla bra ut av starten, men merket allerede da at noe ikke var som det skulle.
-Jeg kunne ikke holde full gass for da «døde» motoren bare mer og mer. Tenkte da at jeg får ligge bak i dragsuget så lenge som mulig for klare ¨holde tritt» med de foran. Men det sluttet dessverre med at bilen til slutt «ga opp», og jeg måtte stoppe på siden av banen, og følge løpet fra sidelinjen.

På Søndag var det da to løp igjen, race 2 i gruppe 2 og 5. Etter to tette og tøffe løp endte Ayla opp med to 4. plasser.
-Litt surt å komme akkurat utenfor pallen, men alt i alt en positiv helg! For det ene løpet som det var en mekanisk feil på bilen, kommer jeg til å få «et nytt løp» i løpet av de siste løpene.

Ayla reiser nå videre til Baltimore hvor hun skal jobbe med Mazda på Indy løpet. Hennes neste løp blir den 7-9. september, på Autobahn litt uten for Chicago.