Ayla på pallen!

a_aagren_usa.jpgAyla Ågren i Junior Team Norway tok sin første pallplassering i USA da hun ble nummer tre i et av de to løpene i Skip Barber-serien i helgen.

-Mitt tredje løp i Skip Barber, begynte med motgang, men endte med oppgang, oppsummerer Ayla.
Hun viste hele veiene at hun er rask, men manglet litt her og litt der, for å være med helt i toppen på Mazda Raceway Laguna Seca. Etter en 6.plass i tidkjøringen og en 7.plass i race 1, så løsnet det endelig i race 2.
-Det viste seg at bilen jeg kjørte hadde noen mangler, men Skip Barber gjorde en super jobb med å endre dette til det siste løpet. Disse endringene gjorde at jeg klarte å være med og hevde meg i topp tre. Etter en tett, men «clean» fight med Nick Silva og Clarc Toppe, endte jeg opp på en 3.plass. Og endelig mitt første podium i Skip Barber, sier Ayla.

-Jeg føler meg mer og mer komfortabel i Skip Barber-bilen, og hva jeg gjør i den. Dette har gjort til at jeg kan være med å fighte oppe i toppen, nå som tider og forståelse begynner å falle på plass.

Nå ser Ayla fram mot neste løp i Mid Ohio i august. Men først skal hunhjem til Norge en rask tur for å hente skole bøkene på BI. Deretter går turen til Frankrike, med test-kjøring i Formel Renault. Før turen igjen går tilbake til USA.