Bakkerud gir alt for pallen i Finland

a_bakkerud.jpgEtter flere EM runder med mye krasj, og småtull er unggutten Andreas Bakkerud svært fokusert på å fullføre en EM- runde skikkelig med en A-finale og pallplass i helgens EM-runde i rallycross i Finland.

– Vi har vist at vi er med helt i toppen  i alle de fem første rundene, men med unntak av Portugal har vi hatt uhell som har ødelagt for oss.

Hele tre ganger har Bakkerud vært innblandet i uhell som har endt i sandfella.
– Jeg har fått tøff behandling, og spesielt bilen har fått mye juling. Vi har imidlertid kommet styrket ut av det og er svært motivert for ett godt resultat i Finland, forteller Andreas. Banen i Finland er ny i EM sirkuset, og dermed ukjent for alle førerne. Om vi skal henge med i sammendraget må jeg holde russerne bak meg, og komme på pallen, sier han.

«Finland-ekspert i teamet»
Bakkerud Motorsport har også gjort litt endringer i teamet til EM runden i Finland.

– Det har vært svært mye arbeid de to siste månedene, kanskje mest når vi har vært hjemme mellom løpene. Derfor har vi latt noen få hvile denne helgen, og tatt med oss en «Finland ekspert fra Bergen», ler Andreas.
John «Pirrka» Karlsson kommer inn som ny mekaniker, og vil gi teamet trygget og styrke på den mekaniske biten. – Jeg er veldig fornøyd med at Pirrka blir med, og det passet veldig godt med hans ferie tur hjem til Åland, sier Andreas.

Teamet var tidlig på plass i Finland, og har gått over bilen nøye etter smellen i Høljes. – Alt skal nå være 100 % klart. Jeg gleder meg, og er motivert for og være med helt i toppen i helga, avslutter Andreas.

Flere spennende ting skjer også rundt Andreas sin satsing, og teamet vil presentere noe av dette etter helgens EM runde.