Bakkerud sparker i gang VM-funksjonærene!

a_bakkerud_Laanke
16. mars kommer Andreas Bakkerud til Stjørdal og Scandic Hell Hotel for å sparke i gang årets VM-funksjonærer i rallycross.

Arrangøren av den norske VM-runden i rallycross, som i fjor ble kåret til den beste av alle i VM-serien, er i full gang med forberedelsene til årets løp, og 16. mars har de sin tradisjonelle Kick off. Også for to år siden var Andreas Bakkerud med på å sparke det hele i gang, og i år bør han absolutt være et attraktivt trekkplaster med sin nye avtale med Ken Block, Hoonigan Racing Division og Ford Performance.

Her er invitasjonen til alle som vil være med:

Hei alle frivillige funksjonærer til NAF World RX of Hell.

VM-helga ble meget vellykket, med publikumsrekord! Det var utrolig moro, og mye jobbing av alle våre funksjonærer i DEN varmen! Og vi ble kåret til årets beste arrangør av FIA!! Gratulere alle sammen !! Det var en duganes innsats fra alle som bidro til denne prisen.

For å feire dette ønsker vi å invitere DEG på kick off og funksjonærtreff.

Sted: Scandic Hell Hotell

Dato: Onsdag 16 mars. Klokka 18.30

Program

  • Andreas Bakkerud kommer og forteller oss om årets satsning med Ken Block. Han sier : “Gleder meg til å møte ildsjelene bak arrangementet på
    funksjonær kick-off.
  • Gjennomgang av fjorårets arrangement og hva kreves for årets. Vi må tenke   nytt på enkelte områder og det ønsker vi å dele med dere.
  • Innlegg fra Generalsekretær i Norges Bilsportforbund: Hallgeir Raknerud
  • Informasjon fra daglig leder.Etter programmet vi vil servere noe å bite (baguettte e.l.) og kaffe/te.     Så åpner vi for å mingle litt sammen og snakke om utfordringer som er på de ulike arbeidsområdene våre.

Av hensyn til matservering ønsker vi en tilbakemelding på om du kommer på annebritt@hellrx.com   innen fredag 11.mars