Ben-Philip Gundersen Europamester

ben-philip-gundersen1Ben-Philip Gundersen fra Solør og ledet med 7 poeng før helgens EM-runde i rallycross i Tyskland, og det skulle bli et spennende og tøft løp på Estering. En 5. plass i finalen var imidlertid godt nok for å berge 1. plassen i sammendraget, og Gundersen er Europamester i klassen TouringCar.

De 7 poengene var knappet inn til 4 poeng før finalen og svenske Magda Andersson hadde Gundersen på skuddhold. Gundersen fikk en god start i finalen til tross for at han stod i bakerste ledd, men plutselig stod en bil på tvers foran han og flere av konkurrentene kunne passere på utsiden, deriblant Andersson som kom ut som nummer to.  Den 2.plassen holdt hun til mål, men når Gundersen kunne kjøre i mål som nummer fem vant han mesterskapet med 1 poeng. Fredrik Magnussen kom ikke til finale, men sikret seg allikevel bronsemedalje i mesterskapet.

pallen-tysklandDet var David Nordgård som vant løpet på Estering foran svenske Magda Andersson og Anders Nymoen Bråten.