-Mitt beste rally i år!

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen i Ford Fiesta WRC kjørte inn til 10.plass i Rally Finland etter en utfordrende, men også positiv helg på de super-raske finske veiene. Nå fortsetter sesongens mest hektiske periode for Mads med et EM-løp og en VM-runde i løpet av de nærmeste 14 dagene.

-Bortsett fra noe uflaks på lørdag med en avkjøring er jeg faktisk veldig fornøyd med denne helgen. På mange fartsetapper har vi vært med helt i teten og jeg tenker egentlig ikke så mye på sluttresultatet. Dette har vært mitt beste rally i år og Torstein Eriksen har gjort en fantastisk jobb i kartleserstolen.  Vi må bare jobbe videre med det grunnlaget vi har lagt her i Finland og totalt sett er jeg veldig optimistisk for det som kommer senere i sesongen, sier Mads Østberg

Mads er midt inne i en utrolig hektiske periode, som allerede kommende helg fortsetter med EM-rallyet Rally Rzeszow i Polen. Der skal han kjøre en Ford Fiesta R5 WRC2-bil med svenske Patrick Barth som kartleser. WRC2-Fiesta blir det også i Rally Tyskland helgen etter det igjen, der nok en ny kartleser skal prøves, nemlig Emil Axelsson fra Sverige.

-Det er et veldig tøft program med to VM-løp og et EM-løp på bare 17 dager. Jeg jobber også med å finne en permanent kartleser videre framover og får altså vurdert tre forskjellige kandidater på disse tre løpene. Torstein, Patrick og Emil er alle aktuelle for denne jobben, sier Mads Østberg.

 

Sluttresultat Rally Finland: 1. Esapekka Lappi (FIN) Toyota Yaris WRC 2.29.26,9 2. Elfyn Evans (GB) Ford Fiesta WRC +36,0 3. Juho Hänninen (FIN) Toyota Yaris WRC +36,3 4. Teemu Suninen (FIN) Ford Fiesta WRC + 1.01,5 5. Craig Breen (IRL) Citroën C3 WRC +1.22,6 10. Mads Østberg (N) Ford Fiesta WRC +4.21,2