Bilcross Jr. Challenge 2013

Bilcross jr. Challenge uten årstall

Er du født 1995 – 1997?
Ønsker du en opplevelsesdag med motorsport?
Vil du kjempe for start nr. 100 i Jr. Landsfinalen?
Vil du vinne en startklar BC-bil med utstyr?

Meld deg på Bilcross Jr. Challenge! Last ned denne filen og svar på spørsmålene: Påmeldingsskjema Bilcross Jr. Challenge 2013

Det er sjette året på rad Norges Bilsportforbund avvikler Bilcross Junior Challenge, en talentkonkurranse for alle som er født i 1995, 1996 og 1997. Utøverne melder seg på selv innen 20. april, og en jury står klar til å plukke ut maksimum ti utøvere som får delta i finalen på NMK Hålogalands bane  2. Pinsedag, 20. mai.

I finalen skal de testes i tre forskjellige praktiske kjøreøvelser. De skal kjøre bilcross med henholdsvis forhjulsdrift og bakhjulsdrift i tillegg til crosskart. I tillegg skal de gjennom en hard fysisk test, og de skal presentere seg selv og intervjues av juryen.

Det er ingen krav til oppnådde resultater eller andre prestasjoner for de som ønsker å forsøke seg. Fjorårets vinner ble Sander Løvhaug fra NMK Bardu.

Vi har i år valgt å legge finalen til Evenes Motorsportsenter. NMK Hålogaland har invitert til dette arrangementet og ønsker alle velkommen til en spennende dag. Det har i Bilcross Jr. Challenge sin historie vært mange påmeldinger fra våre nordlige klubber og vi ønsker å vise at bilcross er noe for alle i hele vårt langstrakte land. Finalister må selv koste reise og opphold. Vi håper alle ser på dette som en spennende mulighet til å oppleve andre deler av bilcrossnorge.

Vinneren vil bli kåret og offentliggjort på Evenes Motorsportsenter (Harstad) samme dag som finalen avholdes, 2. Pinsedag og premien er en fullrigget bilcrossbil samt garantert plass i NMKs junior landsfinale i bilcross, som arrangeres av NMK Melhus 27. juli.

Talentutviklingen i Norges Bilsportforbund arrangerer søndag 19. mai treningssamling i Harstad og vi oppfordrer finalistene til å delta på denne samlingen i forkant av finalen. Mer informasjon om denne samlingen vil komme på www.bilsport.no

bc-jr-challenge-2012