Bilcross Jr. Challenge 2014

Bilcross jr. Challenge uten årstall

Er du født 1996 – 1998?
Ønsker du en opplevelsesdag med motorsport?
Vil du kjempe for start nr. 100 i Jr. Landsfinalen?
Vil du vinne en startklar BC-bil med utstyr?

Meld deg på Bilcross Jr. Challenge! Last ned denne filen og svar på spørsmålene: Påmeldingsskjema Bilcross Jr. Challenge 2014

Det er syvende året på rad Norges Bilsportforbund avvikler Bilcross Junior Challenge, en talentkonkurranse for alle som er født i 1996, 1997 og 1998. Utøverne melder seg på selv innen 15. mai, og en jury står klar til å plukke ut maksimum ti utøvere som får delta i finalen på NMK Gardermoens bane  2. Pinsedag, 9. juni.

I finalen skal de testes i tre forskjellige praktiske kjøreøvelser. De skal kjøre bilcross med henholdsvis forhjulsdrift og bakhjulsdrift i tillegg til crosskart. I tillegg skal de gjennom en hard fysisk test, og de skal presentere seg selv og intervjues av juryen.

Det er ingen krav til oppnådde resultater eller andre prestasjoner for de som ønsker å forsøke seg.

Vinneren vil bli kåret og offentliggjort på Gardermoen Motorpark samme dag som finalen avholdes, 2. Pinsedag og premien er en fullrigget bilcrossbil samt garantert plass i NMKs junior landsfinale i bilcross, som arrangeres av NMK Nore og Uvdal 26. juli. Årets bilbygger er Roar Evjen fra Gol og han har lovet en konkurransedyktig bil til løpet på Smådøl motorsenter.

Vinner av Bilcross Jr. Challenge 2013 var Fredrik Tålesen fra NMK Hamar

 

2005-06-20 21.11.45