Bilcross Jr. Challenge 2015

bilcrossjrchallenge copy_komp

Er du født 1997 – 1999?
Ønsker du en opplevelsesdag med motorsport?
Vil du kjempe for start nr. 100 i Jr. Landsfinalen?
Vil du vinne en startklar BC-bil med utstyr?

Meld deg på Bilcross Jr. Challenge! Last ned denne filen og svar på spørsmålene: Påmeldingsskjema Bilcross Jr. Challenge 2015

Det er åttende året på rad Norges Bilsportforbund avvikler Bilcross Junior Challenge, en talentkonkurranse for alle som er født i 1997, 1998 og 1999. Utøverne melder seg på selv senest 17. mai, og en jury står klar til å plukke ut maksimum ti utøvere som får delta i finalen på NMK Gardermoens bane  2. Pinsedag, 25. mai.

I finalen skal de testes i tre forskjellige praktiske kjøreøvelser. De skal kjøre bilcross med henholdsvis forhjulsdrift og bakhjulsdrift i tillegg til et annet kjøretøy. I tillegg skal de gjennom en hard fysisk test, og de skal presentere seg selv og intervjues av juryen.

Det er ingen krav til oppnådde resultater eller andre prestasjoner for de som ønsker å forsøke seg.

Vinneren vil bli kåret og offentliggjort på Gardermoen Motorpark samme dag som finalen avholdes, 2. Pinsedag og premien er en fullrigget bilcrossbil samt garantert plass i NMKs junior landsfinale i bilcross, som arrangeres av NMK Vikedal 1. august. NMK Trøgstad / Landskamp.no er leverandør og medsponsor på bilen. I tillegg er TV-media og AVON dekkservice foreløpige sponsorer.

Vinner av Bilcross Jr. Challenge 2014 var Robin Hatling Hansen fra NMK Steinkjer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA