Bilsporten viser seg frem på Ullevaal Xtreme

Norsk bilsport skal vise seg frem i forbindelse med ekstremsportarrangementet Ullevål Xtreme lørdag den 16. juni med utstilling og noen av våre største profiler på plass.

– Norsk Bilsport vil være tilstede på Ullevaal Xtreme med et klart mål om rekruttering. Kommunikasjonen vår er ”Norsk Bilsport – alt starter med karting”, forteller Glenn Løvberg sponsor- og markedssjef i Norges Bilsportforbund.

Norges Bilsportforbund vil ha en egen stand på Bergbanen under førshowet som starter lørdag den 16. juni klokken 14.00. Der vil representanter fra NBF fortelle om veien inn i bilsporten og interessenter får mulighet til å henvende seg til NBF som videreformidler kontakt til aktuelle klubber i nærheten av eget bosted.

Publikum vil se gokart, Formel 4-bil, dragster, drifting-bil, rallybil og bilcross-bil, i tillegg til en simulator som alle kan prøve. Representanter fra KNA, NMK og FMK på standen i tillegg til Norges Bilsportforbund og Team Norway førere som Dennis Hauger og Martinius Stenshorne.

Ullevaal Xtreme
Ullevaal Xtreme er navnet på gigantarrangementet som går av stabelen på og utenfor Ullevaal Stadion lørdag den 16. juni.

Klokken seks braker det så løs med noen av verdens beste utøvere inne på Ullevaal Stadion. Der har man forvandlet Norges nasjonalarena i fotball til en ekstremsportarena takket være 400 lastebillass med jord, et 12 meter høyt tårn og mange hopp for å muliggjøre spektakulære stunts på både motorsykkel, sparkesykkel, BMX og snøscooter.

 

Mer om arrangementet her