Bilsporttalentet på "Injection"

gruppebilde_480.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 245) vises onsdag 11.november kl. 24.00 på Viasat Sport med reprise fredag 13. Og lørdag 14.november. Begge dager kl. 19.00. Dette er innholdet:

BILSPORTTALENTET

Reportasje fra finalen i «Bilsporttalentet» på Rudskogen i Rakkestad. «Bilsporttalentet» er norsk bilsports største og viktigste talentsatsing, der fem finalekandidater kjemper om en premie til en sammenlagt verdi av kr. 325.000.-. Fire 17-åringer og en 18-åring møttes til dyst i forskjellige øvelser på Rudskogen, blant dem faktisk også en europamester. Mats Lysen ble tidenes yngste europamester da han tidligere i høst vant EM i Rallycross Div 1A. I Bilsporttalentet kjempet han med rallyførerne Marius Aasen og Jan Steve Røkland, racing- og gokartføreren Torbjørn Lunden Bjerke, samt rallycrossføreren Andreas Bakkerud. Vinneren i Bilsporttalentet blir offentliggjort førstkommende lørdag, under Norges Bilsportsforbunds premieutdeling på Arena Hotel, Lillestrøm.

RETRO – RALLYCROSS-EM på LYNGÅS 1999

I 25 år var Lyngåsbanen i Lier arena for den norske EM-runden i rallycross. I dette innslaget får vi høydepunktene fra løpet i 1999.