Bjørn og Marius hedret av NAF

bjorng_marius.jpgSist helg la ildsjelene i NAF motorsport planer for økt aktivitet til beste for aktive og arrangørene i NAF familien. Høydepunktet under seminaret var utdelingen av NAF Motorsports gjeveste priser.

NAF Ung Motorsportsutøver 2011 gikk til Marius Aasen og NAF Ildsjelpris gikk til Bjørn Gulbrandsen leder av NAF Motorsport Oslo og Omegn.

NAF Motorsportseminar ble åpnet av Administrerende direktør Stig Skjøstad og Finn Wollebæk, leder i NAF Motorsport komité. I løpet av helgen ble blant annet et innlegg om de nye motorsportssidene til naf.no vist frem av Ulrica Risberg, deltagende NAF avdelinger presenterte sine aktiviteter og aktuelle temaer, gjennomgang av ny strategi for NAF Motorsport ble vist og Ole Håbjørg (Rallycross) og Marius Aasen (Rally) fortalte om det å drive med motorsport, fra starten av deres karriere til i dag.

NAF Ung Motorsportsutøver
«Prisvinner skal være en ung motorsportutøver, ikke fylt 24 år, som kan vise til framgang innen motorsport på fire hjul og ratt. Personen skal også ha en god oppførsel i konkurranse-bildet og i privatlivet, ha en positiv støtte til NAF og NAF skal kunne bruke personen i reklame og i aktiviteter for NAF.»
Juryens bedømmelse for å velge Marius Aasen:
Debuterte i motorsport i 2001, har kjørt en rekke løp og mesterskap i Gokart og har en stor premiesamling som viser framgangen der. Debuterte i rally som 16 åring, og ble raskt enestående og ganske uovervinnelig i ungdomsklassen. Utviklet seg svært positivt videre i både tohjulsdrevne og etter hvert firehjulsdrevne klasser, både hjemme og i utlandet. Han har store ambisjoner om videre utvikling innen motorsport, hovedmålet er å nå verdenstoppen innen rally.
Marius er veldig flink til å gi tilbake til sponsorer og fans, gjennom en upåklagelig og svært sympatisk oppførsel – og har absolutt tatt inn over seg hvor viktig det er med pressemeldinger til både lokale, nasjonale og internasjonale medier.
Følger også opp sosiale medier som Facebook og Twitter – flere ganger daglig.

NAF Ildsjelpris
«Deles ut som en betydelig anerkjennelse til ildsjeler innen motorsport:
– Har lagt ned en betydelig innsats utover det som kan forventes for NAFs utøvere og arrangører.
– Gjennom sin innsats profilert NAF positivt utad
– Har utført frivillig/ulønnet arbeid
– Primært er funksjonær, arrangør, mekaniker, etc. etc. (ikke aktiv utøver, da disse har andre priser og utmerkelser).»

Disse kravene fylte Bjørn Gulbransen mente juryen. Her er deres bedømmelse:

Bjørn har vært aktiv tillitsvalgt siden og har i hele sitt NAF engasjement vært dypt engasjert innen alt som rører seg innen motorsport. Han er kanskje en av de store «doldisene» innen motorsport generelt, med tanke på alt hva han har vært med på, men slik er det ofte med de ekte ildsjelene. Det er ikke alltid de kjører med full pakke 1000-metere. Prisvinneren har bidratt til stor synlighet for sin lokalavdeling og sin motorsportkomite. En større ildsjel innen alle former for motorsport og motorsportsarrangementer skal man lete lenge etter. Hans interesse for motorsport går ikke bare ut på selve konkurransen og teknikken men også omsorgen for de mennesker han treffer under de prosjekt han går inn.