Block og Villeneuve til Lånke

J_Villeneuve
Det strømmer til med både nye tem og førere i rallycross-VM.- Nå er det klart at både den tidligere Formel 1-verdensmesteren Jacques Villeneuve og amerikanske Ken Block stiller til start i runden på Lånke i midten av juni.

 

Nyheten om at Jacques Villeneuve skal kjøre hele VM-serien kom i forrige uke. I går ble det klart at Ken Block skal kjøre tre VM-runder og en av dem er den norske runden på Lånke.

 

Canadiske Villeneuve ble verdensmester i formel 1 i 1997. Han har også vunnet Indianapolis 500 og han har kjørt flere sesonger i IndyCar. Nå er 42-åringen klar for hele VM-serien i rallycross i en Peugeot 208 for teamet Albatec Racing.

K_Block
Ken Block er godt kjent som en show-førere fra USA, men har også kjørt en del VM-runder i rally. Han skal konkurrere mot Sverre Isachsen i den amerikanske US Global Rallycross-serien, men skal også kjøre tre VM-runder. VM-debuten blir på Lånke14.-15. juni og deretter kjører han rundene i Frankrike og Tyrkia. Ken Block skal kjøre en Ford Fiesta for Hoonigan Racing Division.

Det vil altså ikke mangle attraksjoner på Lånke i juni, og det er også klart at det begynner å bli mange og tøffe konkurrenter for Petter Solberg, Alexander Hvaal, Andreas Bakkerud og de andre norske førerne i rallycrossens Supr Cars-klasse.