Brauten best i TouringCar

Petter Brauten ble best av de norske førerne i helgens EM-åpning i Touringcar i rallycross i Barcelona med sin andreplass.

Trønderen hadde all mulig grunn til å være fornøyd. Han kjørte inn til henholdsvis 3., 2., 4. og 3. plass i de innledende omgangene med sin Opel Corsa. I sin semifinale endte han på en tredjeplass, mens det altså ble andreplass i finalen bak svenske Philip Gehrman i Ford Fiesta.
Per-Magne Røyrås endte på tredjeplass i sin Mazda RX8. Han hadde plass-sifrene 9-8-11-5 i innledende omganger, var andremann i sin semifinale bak Kjetil Larsen og endte altså på tredjeplass i finalen.
David Nordgård endte på 4. plass, Anders Nymoen Båten på 5. plass, Kjetil Larsen på 6. plass og Lars-Øivind Enerberg på 7. plass. Enerberg var bestemann etter innledende omganger og fikk dermed med seg en god pott med EM-poeng selv om han ikke tok seg videre fra semifinalen.

Det var svenske Gehrman som sanket flest EM-pong i åpningen med sine 25. Brauten endte opp med 24. Kjetil Larsen er på 3. plass i EM-sammendraget med 21, mens Anders Nymoen Bråten har 20 og Lars-Øivind Eneberg og David Nordgård begge har 19.

Komplette resultater: http://www.fiaworldrallycross.com/result/touringcar/spa/