Brynildsen fant ikke god-følelsen

bulgaria_3_500.jpgEyvind Brynildsen var langt fra fornøyd med sin innsats i helgens Rally Bulgaria. Han fant ikke den rette god-følelsen i sin Skoda Fabia S2000, selv om han testet ut mange forskjellige innstillinger.

Eyvind Brynildsen og hans kartleser Cato Menkerud fra KNA Varna brukte helgens Rally Bulgaria som en test foran neste viktige VM-runde for duoen, Rally Tyskland i august. Men det gikk ikke som Brynildsen og Menkerud hadde ønsket seg i helgens løp.

-Jeg vet rett og slett ikke hva som er problemet. Uansett hva vi prøvde på så fikk vi det ikke til. Bilen fungerte perfekt og det samme gjorde hele teamet, men vi klarte ikke å få flyten og farten i kjøringen, oppsummerer Eyvind Brynildsen.

-Vi åpnet dårlig på grunn av et feil dekkvalg på fredag formiddag. Vi trodde det skulle bli regn, men tok feil. På ettermiddagen gikk det bedre, men da siste etappe fredag ble kansellert fikk vi samme tid som vi brukte der første gang på formiddagen, så da slo det veldig dårlig ut for oss. På lørdag gikk det noe bedre, spesielt på formiddagen. Foran dagens kjøring byttet vi girkasse for å endre utveksling, men heller ikke det hjalp stort, forteller Brynildsen.
Men 22-åringen fra Østfold gir ikke opp av den grunnen. Han ser lyst på fremtiden og er fast bestemt på komme sterkere tilbake.

-Jeg skal være med på en test sammen med den belgiske føreren Freddy Loix i Italia om to uker for å lære. Dessuten skal vi kjøre en egen test i Belgia før neste VM-runde i Tyskland. Vi skal nok finne ut av tingene og være med i toppen i neste løp.

I Rally Bulgaria endte Brynildsen og Menkerud på en 3. plass i S2000-klassen og en 15. plasss totalt med sin Skoda Fabia S2000.

Før Rally Tyskland skal Brynildsen også være med i Helsinki Motorsport Weekend 7.-8. august, et motorshow der en rekke profilerte førere deltar.
Resultater Rally Bulgaria S2000
1.Henning Solberg/Ilka Minor (N/AUT), Ford Fiesta S2000, 3t 15min 45,2
2. Denis Kuipers/Frederic Miclotte (NL/B), Ford Fiesta S2000, 3.19.10,1
3. Eyvind Brynildsen/Cato Menkerud (N), Skoda Fabia S2000, 3.20.17,7
4. Dimitar Iliev/Janaki Janakiev (BGR), Skoda Fabia S2000, 3.31.38,2