Brynildsen klar for Sardinia

e_brynildsen_jor_11.jpgEyvind Brynildsen og kartleser Cato Menkerud er klare for årets andre VM-runde sammen med Petter Solberg Engineering; Rally Italia Sardinia.

De befinner seg på den vakre middelhavsøya Sardinia og havnebyen Olbia. Rally Sardinia er den tredje tellende VM-runden i klassen SWRC, og for første gang i år er alle 10 påmeldte førere på startlisten.

Rally Italia Sardinia starter fredag morgen med 4 helt nye prøver som hver kjøres to ganger, sør på øya. Fredag er det også Remote-service i Siamanna. Lørdag er det 6 prøver og rallyet avsluttes med 4 prøver på søndag. Siste fartsetappe, SS18 Gallura, 8,24km lang, er løpets Power Stage og direktesendes på TV. Her vil de tre raskeste i mål ta ekstra poeng som teller i VM-sammenheng. Underlaget er grus.

Eyvind Brynildsen, som ligger på 8. plass totalt i SWRC, ser fram til sitt andre rally sammen med Petter Solberg Engineering. – Jeg gleder meg skikkelige, sier Eyvind.

 – Vi var litt uheldige første dag i Jordan, men andre dagen fikk vi virkelig bevist at vi holder følge med konkurrentene. Her på Sardinia har jeg planer om en plass på pallen, og det tror jeg vi skal klare. Har kjørt her en gang før, og prøvene passer meg ypperlig!

Første fartsetappe av Rally Sardinia starter fredag morgen.