Bryntesson i NMKs Sommercup

NMK Sommercup Gokart arrangeres i år for 25. gang og NMK Trøgstad skal på ny være vertskap for arrangementet.På startstreken stiller blant andre klubbens egen Thomas Bryntesson i et aldri så lite karting-comeback.

 

Sist NMK Trøgstad arrangerte sommercup var i 2013.  I tillegg avholdes Camp Cadetti for de yngste utøverne for 8. gang i regi av kartingseksjonen i NMK.

NMK Trøgstad arrangerer NMK Sommercup Gokart 2018 ved Trøgstad Motorsenter med løpsdager 8. og 10. juli. Deretter forflytter utøvere med team og foresatte seg til NMK Andebu for de to siste løpene i cupen.

Allerede onsdag 4. juli ventes et større antall gokartførere til en siste treningsøkt før løpet ved Trøgstad Motorsenter, og fredag 6. juli åpnes depotområdet. Klubbens funksjonærer skal ta imot 152 gokartførere med foresatte og team. Klassene som skal kjøre løp er: Cadetti, Mini, ROK junior 125, X30 og Rotax Max. I tillegg er 15 utøvere påmeldt til treningsklassen Camp Cadetti for de yngste.

Ca 40 funksjonærer vil utføre ulike oppgaver på dugnadsbasis gjennom sommercupen, noe klubben er svært takknemlige for. Uten frivilligheten ville klubben aldri hatt mulighet til å arrangere gokartløp for utøverne.

I X30-klassen stiller også NMK Trøgstad-føreren Thomas Bryntesson som tok 2. plassen under EM-runden i rallycross i Höljes helgen som var. Vi gleder oss til å se ham på hjemmebane med gokart igjen!

Nytt av i år er at NMK Sommercup Gokart vil bli live-streamet søndag 10. juli i Trøgstad. Dette i samarbeid med Smaalenenes Avis. Vi ønsker alle motorsportentusiaster velkommen til Trøgstad Motorsenter. Obligatorisk trening starter kl 0800, med påfølgende start av løpet.