Byløp i Århus

H_Frydenhaug_16_05
I helgen var Hedi Fyrdenhaug og hennes team i Århus for å kjøre et av årets store løp, Classic Racing Aarhus og sesongens andre løp i DTC. Dette er en stor festival med et publikumstall på over 35 000 som storkoser seg med alt fra DTC biler til gamle formel 1 biler som kjører oppvisning og mye mer.

Løpet ble kjørt i gatene i byen, så det var liten plass til forbikjøringer og ingen avkjøringssoner, en krevende men spennende bane.

Under trening fungerte ting bra, bilen var god og Heidi følte hun fikk god flyt i banen og satte 11 tid. Til kvalifiseringen satte teamet på nye dekk og tidene gikk nedover, men det holdt ikke helt og Heidi endte på en 16 plass.

I første finale fikk Heidi en knall start, men valgte feil spor inn mot første sving og falt ned en god del plasser. Heidi hadde farten inne med bilen, men strevde med å få bilen i tredje gir og kom seg ikke noe videre oppover i feltet og endte på en litt skuffende 16 plass.

I andre finale fikk Heidi desverre stopp på bilen i starten, og fikk heller ikke start på den med det første da startknappen hadde takket for seg. Men til slutt kom hun i gang og kjørte det hun kunne, men det ble ikke mer enn en 18 plass.

I siste finale startet Heidi på 16 plass og denne gangen hadde hun en god start og avanserte mange plasser i de første svingene. Hun fulgte godt med feltet foran og var endelig med der hun ville være. Endte til slutt på en flott 11 plass, noe teamet er veldig fornøyde med. Ting begynner å løsne litt og farten kommer, så nå gleder vi oss til neste løp på Ring Djursland om 14 dager.