Christer Gislerud klar for NTCC

NM-final på Rudskogen
Etter å ha vært i toppen av Spesial Saloon i begynnelsen av 2000 tallet, med NM-tittelen i Spesial Saloon 2007 som høydepunkt, en seier han tok foran pappa Steffen Gislerud, tok Christer steget over i V8 verden med innkjøp av en Stelth.

 

Christer Gislerud er bitt av V8-basillen og drømmer om å fortsette racingsporet med samme antall sylindre.«Jeg drømmer om å kjøre Nascar! Jeg er nok en V8-gutt, hehe!»

Denne bilen ville ikke konkurrentene, i den da nye GT klassen her hjemme, helt godta og Christer satset dermed i Danske Spesial Saloon. Her har han vært med å kjempet i toppen de siste fire årene før han nå følger V8 sporet videre på sin vei til NASCAR og tar steget opp i NTCC/DTC.

Etter å ha fulgt denne klassen de to siste årene og ekstra fokus på de tre siste løpene, var jeg ikke i tvil, det er hit jeg må for å kunne gjøre en videre satsning i en profesjonell serie. NTCC/DTC har tatt over STCC plass på toppen av Skandinavisk Racing og har startfelt på over 20 biler med en miks av unge talenter og profesjonelle førere, Alle har like forutsetninger og kan med fornuftige budsjetter være med å kjempe i toppen.

 

Fredag gikk Team Gislerud til innkjøp av en Camaro fra den Svenske serien og i løpet av de neste to ukene vil bilen bli hentet hjem til Norge for full gjennomgang og forberedelser til sesongstart i 2015.

Bilen har vært kjørt av Bill Berggren i Svenske V8Thundercars klassen.

Christer ser frem til å ta opp kampen med toppførerne i NTCC/DTC og selv om han er ydmyk over oppgaven håper han innen kort tid å kunne blande seg inn i toppen av feltet. Dog er det mye nytt som skal læres både når det gjelder oppsett og utfordringen med bybaner.