Dag Rune Halkjelsvik er "Årets Drivaksel"

halkjelsvik_460.jpgDag Rune Halkjelsvik fra NAF Motorsport Ålesund er tildelt prisen «Årets Drivaksel» av Norges Bilsportforbund. Prisen som symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraft i sporten, ble tildelt under Bilsportforbundets premiegalla på lørdag.

Prisen «Årets Drivaksel» deles ut hvert år til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for bilsporten. Bilsporten er helt avhengig av de mange tusen frivillige som stiller opp ved arrangement eller ved drift av klubber.

«Årets Drivaksel 2008», Dag Rune Halkjelsvik, er nettopp en slik person som legger ned langt mer enn man normalt kan forvente av frivillighet og dugnad i sin klubb, NAF Motorsport Ålesund. Klubben har et vidt spekter av tilbud på Ålesund Motorstadion. Aktiviteten strekker seg fra radiostyrte biler, via bilcross til biltrial. Gjennom et godt og fruktbart samarbeid med Ålesund Kommune har klubben også klart å integrere funksjonshemmede i motorsporten.

Halkjelsvik har vært en del av styret i NAF Motorsport Ålesund i en årrekke, og de siste ni årene klubbens formann. Hans nærmeste medarbeidere i klubben fremhever hans kvaliteter som en meget god lagspiller og motivator for dem som jobber samen med ham.
«Årets Drivaksel» 2005-2008
2005: Grete og Bengt Ruud, NMK Gardermoen
2006: Trond Madsen, NMK Bergen
2007: Jorunn og Tore Ingebretsen, KNA Varna
2008: Dag Rune Halkjelsvik, NAF Motorsport Ålesund