Daniel B. Nordgård med dobbel-seier

daniel_nordgaard.jpgDaniel Bjørk Nordgård (19) fra NAF Motorsport Trøndelag vant i helgen begge finalene i Seven Racing under Raceweek på Kinnekulle Ring i Sverige.

Etter å ha knivet med Andrè Falkenhaug på tidskval endte det med nest beste startspor i første finale.

-Jeg klarte å skaffe meg ledelse i løpet av første runde, og opparbeidet meg et forsprang på over ti sekunder som jeg holdt til målpassering, sier Daniel.

I andre finale hadde Daniel sjette startspor ettersom man snur de seks beste fra første finale. I løpet av to runder var han oppe på 2. plass og jaget førsteplassen. Etter en safetycar-episode ble Andrè Falkenhaug,som da lå på førsteplass, idømt en «drive trough».

-Jeg kunne da bare ligge bak og «safe» til mål på førsteplass, sier en meget godt fornøyd Daniel som i siste finale også satte ny banerekord på tiden 57.669.

Daniel gir også en god del av æren til teamet og spesielt mekaniker Erlend Havdahl som sørget for at oppsettet var mest mulig optimalt og at bilen gikk feilfri under hele løpshelga.