Daniel Holten klar for EM

d_holten.jpgEtter at Daniel Holten har kjørt seks løp siden påske, i Vestlandsmesterskapet, NM og Rallycross Norden, gjorde han seg mandag kveld klar for kjøring i EM. Onsdag setter han og teamet kursen mot Høljes og den svenske EM-runden.

Kjøringen i EM blir igjen en ny erfaring for Daniel, som alt har fått med seg mye i sin Citroen Saxo, siden han debuterte i bilen i Bergen i april. Han leder NM i sin klasse, ligger på andre plass i Vestlandsmesterskapet og ble nummer to i det første løpet i Rallycross Norden. I Høljes venter et startfelt på 34 biler i klassen, og kanskje 15-20.000 på tribunene rundt banen. Den siste opplevelsen han hadde var å gå til topps i tredje NM-runde hjemme på Vikedal Motorbane. Litt mer avslappet er han i forhold til det som skal skje i Høljes.

-Jeg har sett meg et mål å prøve å få med meg en C-finale, sier Daniel Holten, som tar med seg dette løpet når det nå er NM-pause.
-At jeg skulle kjøre i Høljes har vært med i planene, og etter Vikedal er bilen stor sett i orden, så det går veldig bra. Vi hadde først også tanker om å få med oss runden i Finland, som går helgen etter Høljes, men dette blir det ikke noe av, sier han.

Ernst Holten Leifsen står over
Ernst Holten Leifsen har bestemt seg for å stå over EM-runden i Sverige. Etter tre runder i NM ligger han på bronseplassen, og velger å prioritere dette. De to siste NM-rundene går på Dokka 31. juli, før finalen går på Gardermoen 4. – 5. september.
-Isteden for å reise til Høljes denne gangen prioriterer jeg familien og jobben, sier han.