Daniel Holten klar for Lånke

D_Holten_13_juni
De siste forberedelsene er gjort i Vikedal og i kveld setter Daniel Holten sammen med sitt team kursen for Lånke og den femte EM-runden i rallycross i helgen.

 

Etter testen i Høljes sist uke har rallycrossbilen til Frode Holte vært gjennom en forvandling, og fått på seg de rette fargene, og Daniel og Holten Motorsport sine sponsorlogoer.

-Det har gått greit og i går ettermiddag kunne vi rulle bilen inn i hengeren, sier Daniel, som nå ser frem til det som skal skje på Lånke.

-Det er et tøft startfelt, og nok tøffere enn i fjor da jeg greide å vinne B-finalen og komme meg videre til A, sier han, som likevel er lysten på flere finaler.

-I år er det et helt annet opplegg med fire innledende omgangar som alle er like viktige. De12 beste går til semifinaler og kan jeg greie å få meg en plass der er eg veldig godt fornøyd, sier han.

 

Holten Motorsport gikk tidligere ut med at de kom til å stille med biler i alle de tre EM-klassene, nå viser det seg at dette ikke går. Åsmund Holten, som ikke har fylt 16 år, er for ung til å kjøre EM i Super 1600, mens Ernst Holten Leifsen fremdeles sliter med motorproblemer i sin Citroen DS3 og stiller heller ikke.