Daniel Holten tester i Las Vegas

D_Holten_13_nov
Daniel Holten er klar for en ny test i en av Olsbergs MSE sine Ford Fiesta SuperCars. Denne gangen i Las Vegas

 

I dag setter Daniel Holten seg på flyet i Stavanger, sammen med Sveinung Holten Leifsen, med kurs for Las Vegas og en ny SuperCar-test.

-Det var etter testen jeg gjorde på Kinnekulle Ring i Sverige tidlig i oktober at jeg fikk tilbudet om å gjennomføre en ny test i en av SuperCar-bilene til Andreas Eriksson og Olsbergs MSE- teamet, forklarer Daniel, som selv om dette var i Las Vegas, ikke kunne la sjansen gå fra seg.

– Å få reise til USA for å teste en SuperCar er stort for meg, og da jeg fikk tilbudet fra Andreas Eriksson etter at vi hadde vært i Sverige, var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville gjennomføre, sier Daniel, som ser frem til dette.

-Testen er ikke før på lørdag, men før det er det finale i Global Rally Cross og i tillegg er det en stor bilmesse, SEMA Motor Show, i Las Vagas akkurat nå, og når vi først reiser og har muligheten vil vi også ha med oss dette også.

 

At søskenbarnet Sveinung Holten Leifsen er med er ikke tilfeldig. Både han eg Daniel har vært elever ved Stjerneskolan i Torsby i Sverige, og utdannet seg til motorsportsmekanikere, og etter dette jobbet Sveinung for Andreas Eriksson i Olsbergs MSE- teamet som mekaniker.

-Det meste av den tiden jeg jobbet for ham, var vi i USA, så jeg har vært i Las Vegas tidligere og kjenner en god del til opplegget rundt Global Rally Cross.