Daniel Holten tok bronse

D_Holten_14_TYRK
Daniel Holten fikk til ett nytt godt løp under finalen i RXLites som gikk i Istanbul Tyrkia i helgen. Han kom seg videre til finalen, og ble nummer fem i løpet, noe som holdt til bronsemedalje til slutt i det aller første RXLites-mesterskapet.

Daniel Holten var raskest på treningen og var med i toppen gjennom hele stevnet, og da fire omganger var gjennomført var han klar for det beste startsporet i den siste semifinalen.
– I semifinalen kom jeg meg bra ut fra start og ledet nesten en halv runde før jeg ble påkjørt og forbikjørt av flere førere. Klarte likevel å kjøre meg oppover i feltet igjen og inn til den viktige tredjeplassen slik at jeg kom meg videre til finalen, sier Daniel, som dermed fikk muligheten til å være med å kjempe om medalje helt inn.

Videre til finalen gikk han nemlig sammen med Kevin Hansen og Yigit Timur, som sammen med ham også var med i kampen om medaljene. Kevin Hansen lå på andre plass foran finaleløpet i Tyrkia, mens Yigit Timur, som kjørte på hjemmebane, bare var poenget bak Daniel i kampen om bronsen. Det ble kamp også i finalen.
-Kom meg greit ut i finalen, men ble snurret av Timur, og tredjeplassen jeg lå på ble til en femte plass, sier Daniel, som likevel er godt fornøyd med at han til slutt greide femteplassen foran Yigit Timur i løpet og dermed sikret bronsemedaljen sammenlagt.

-Det ble en tett kamp helt til slutt og selv om det bare var to poeng opp til sølvplassen til Kevin Hansen, er jeg veldig godt fornøyd med at jeg greide bronsen med bare tre poeng ned til Yigit Timur. Det ble det veldig tett mot slutten, slutter en fornbøyd Daniel Holten.


Sammenlagt i RXLites 2014

1. Kevin Eriksson, 137
2. Kevin Hansen, 99
3. Daniel Holten, 97
4. Yigit Timur, 94
5. Sebastian Eriksson, 82
6. Richards Göransson, 73