Danneborg vant Hadelandsprinten

r_danneborg.jpgRune Danneborg og kartleser Henneing Elvekrok vant søndagens Hadelandsprinten i en Ford Focus WRC.

Deltagelsen var svært god da NMK Hadeland i helgen arrangerte Hadelandsprinten på Harestua. Dette var første gang NMK Hadeland arrangerte denne typen sprintrally med rundbane, og arrangøren sa seg godt fornøyd med gjennomførelsen.

Ingen store skader å snakke om, kun et stakkars hushjørne som fikk gjennomgå litt et par ganger ellers et nesten perfekt gjennomført rally. Start 13.00, tre etapper og med premieutdeling kort tid etter at siste bil hadde kjørt i mål ca 17.30. Deltagerene var allerede på vei hjem klokka 18.00.

Eneste skår i gleden var da himmelen åpnet seg rett før start på første etappe. Men dette kan ingen klandres for. Da andre etappe startet hadde det begynt å tørke opp og det ble litt mer fart og antall biler ute på etappen. Siste etappe var så godt som tørr og gjennomføringen gikk som på skinner. Takket være alle de frivillige som stilte opp denne dagen.

Det var som nevnt Rune Danneborg fra KNA Aust Agder som gikk til topps. Han var 36 sekunder foran Sveinung Mitseim fra NAF Motorsport Asker & Bærum i en Subaru Impreza Sti. På en tredjeplass fulgte hjemmefavoritten Anders P. Andersen fra NMK Hadeland med sin Mazda 323 4WD.
Unge Steve Røkland fra NMK Gardermoen overrasket svært positivt med en 4. plass totalt i sin Ford Fiesta. Steve kjører i ungdomsklassen med Frode Winther i kartleserstolen. De ble best av samtlige gruppe N-deltagere, og det med en tohjulsdreven bil.
Beste nasjonalfører ble Ole Andreas Langård fra KAK med sin Mazda RX7. Han endte på en 5. plass totalt.

Komplette resultater HER