Dansk mester til Rally Grimstad

Den femdobbelte mesteren i Dansk Rally, Ib Kragh, kjører Rally Grimstad 25. august i sin Citroën DS3 R5.

Med førere i toppklassen blir det mye action og moro for publikum. Dansken ratter en Citroen DS3 R5 og skal kjøre i klasse 2 der de vil få en tøff fight med bl.a. Anders Grøndahl som kjører en rallyversjonen av Ford Fiesta og Grimstad-baserte Rune Danneborg med Mini WRC. Fra Vest-Agder er Pål Try et sterkt navn med en splitter ny Ford Fiesta R5. Dette blir en sekundstrid der det virkelig vil gå fort i løypene.

En måned før løpet går av stabelen har 44 team meldt seg på.
– Dette er storartet og vi satser på en skikkelig rallyfest i Grimstad. Får vi 75 biler på startstreken kan vi slå oss på brystet som norges største asfaltrally, sier leder av sportskomiteen Kjetil Faye Lund.

Nå er det ikke bare teamene med det råeste utstyret som skal konkurrere. En egen klasse for klassiske biler fra 70- og 80-tallet blir det også. Skoda 130, Volvo 142, Opel GT, Saab V4, VW boble, Triumph TR4 og Ford Capri blir også å se ute i løypene.

– Vi gleder oss til å ta imot tusenvis av publikummere og tipser alle om at den beste rallyopplevelsen fåes etter å ha oppdatert seg på både førere, team og ikke minst hvordan adkomsten
til de forskjellige fartsetappene er, hvor man får parkert, hvor det er start/mål samt kiosksalg, avslutter Faye Lund.

– Det vil også være mulig å følge løpet på storskjerm i Grimstad sentrum fra kl 09.00 – 17.00, eller direkte på Facebook.

Informasjon finnes på www.rallygrimstad.no