Dårlige dekk ødela for Syversen

Det ble ikke helt den store helgen for Simon Syversen under den nest siste runden i RX2 i Frankrike. Banen han ble nummer 4 på i fjor. På grunn av 3 punkteringer i den forrige runden i Canada, måtte Syversen ta med seg 4 slitene dekk, da reglementet sier at de kun får fire nye dekk i tillegg til 4 brukte. Og allerede før første omgang var ferdig hadde Simon Syversen punktert 2 ganger.

«Vi måtte spare dekk hele helga så vi var sikre på at vi hadde nok dekk til å komme i mål. Og da er det vanskelig å få til et bra resultat.»

Etter en bra gjennomført kvalifisering, gitt forholdene, startet Simon Syversen fra bakerste rekke i semifinalen. Det ble hard fighting gjennom de to første svingene, og Simon kjørte seg opp en plass, til en 5. Noe som og ble resultatet i mål. Selv om forhåpningene var større før helgen, sitter Syversen igjen med blanda følelser etter helgens kjøring.

«Jeg føler jeg gjør en god innsats. Selvfølgelig er det alltid rom for forbedringer, men vi hadde ikke de beste forutsetningene for å lykkes i helga. Og da kan jeg ikke være alt for misfornøyd. Men det er kjedelig å ikke få bedre betalt for den prestasjonen jeg gjør. Det må jeg innrømme.»