De eldste vet som regel best….men hvem av de kjører best?

Pressemelding fra NMK Elverum: Det gjenstår å se, for i helgen braker det løs med NMKs første Landsfinale for Veteraner. NMK Elverum står for arrangementet og har over 80 menn og kvinner på startlista.

Vi søkte NMK om å få starte opp NMKs Landsfinale for Veteraner da dette er den eneste klassen som ikke har egen Landsfinale. Og det finnes mange i vårt langstrakte land som går under kategorien «veteraner». Bare i Elverum finnes det over 40 lisensierte som kan kjøre bilcross om de ønsker og mange har nok ventet på denne muligheten. Bare 11 av disse har tatt steget opp og skal faktisk kjøre. Klubben er strålende fornøyd med så mange hjemmeførere på startstreken!
NMKs Landsfinale for Veteraner er en Landsfinale på lik linje som alle andre NMK Landsfinaler og de 6 beste i løpet kvalifiserer seg til NMKs Landsfinale for Senior som i år arrangeres av NMK Verdal / Levanger på Verdal Motorsenter 18 august 2018.
For å kunne delta i Landsfinalen for Veteraner må man ha fylt 50 år eller fylle 50 i løpet av arrangementsåret, altså født i 1968 eller tidligere. Det betyr at det denne gangen kun er fokus på de litt eldre førerne. Men det betyr ikke at det blir mindre spenning av den grunn. Vi tror heller det motsatte, her blir det hard fight fra første start og alle har ett mål om å bevise at de er best. Mange av de startende har lagt hjelmen på hylla for mange år siden og har i anledning Landsfinalen børstet støvet av både hjelmen og forhåpentligvis funnet frem gamle kunster, erfaringen har de fra tidligere.

Men hvor mye betyr erfaringen når alt kommer til alt? Det gjenstår å se.

Vi lover fart og spenning fra kl. 09.00 og ønsker alle velkommen til Starmoen Motorbane 12 mai.
Motorsportshelgen stopper ikke med denne lørdagen, vi gir også de yngre førerne en mulighet til å kvalifisere seg til Landsfinaler. Vi arrangerer vårt årlige «Mailøp» søndag 13 mai fra kl. 09.00.
Her er det åpent for junior, dame og senior til å kjøre og i skrivende stund er det over 90 påmeldte til løpet på søndag.
Med andre ord, det er på Starmoen Motorbane det skjer i helgen!
Kjem du åt Elverum?

Har du ikke mulighet til å se løpet fra banen kan du logge deg inn her å følge løpet live via Østlendingen – https://www.ostlendingen.no/se-bilcross-direkte-lordag-fra-klokken- 09-00/v/5-69-579435