Deltok på FIA-seminar

NBF Talentutvikling har i dag deltatt på FIA-seminaret om Equality, Diversity and Inclusion, sammen med andre FIA-klubber fra hele verden.

FIA, det internasjonale bilsportforbundet, satser mye på likestilling, mangfold og inkludering, og har også en egen «President’s Award» for dette, hvor FIA-president Mohammed Ben Sulayem skal dele ut pris til det mest vellykkede prosjektet.

Norges Bilsportforbunds talentutviklingsprogram, det såkalte «NBF Young Driver Development Programme» er plukket ut som en av kandidatene til denne prisen, og i dag presenterte Atle Gulbrandsen fra NBF Talentutvikling prosjektet på FIAs digitale EDI-seminar.

-FIA er veldig interessert i å høre mer om NBF Talentutvikling, som har vært en stor suksess siden starten i 2007. Prosjektet har klart å etablere en toppidrettskultur i norsk bilsport, og god hjelp og rådgivning har hjulpet flere førere til internasjonal suksess. I tillegg har det blitt jobbet godt på grasrotnivå med ulike samlinger som er åpne for alle, egne jentesamlinger og mye fokus på digitale aktiviteter de siste årene, forteller Atle Gulbrandsen.