Dennis endte på 9. plass

dennis_olsen.jpgEtter to lange uker på Kartodrom Parma i Italia er Dennis nå tilbake på norsk jord med en 9. plass sammenlagt i Industricupen i lomma.

Industricupen er fabrikkenes cup og her vil alle vise hvem som har det beste utstyrer og de beste sjåførene.
Det var med deltakere fra syv forskjellige nasjoner og fra et titalls produsenter.
Dennis endte opp som nest beste TopKart Comer fører etter at alle resultater var lagt sammen.

-Det er sent på sesongen og jeg gleder meg bare til å komme meg over i den nye klassen snart, sier en litt frustrert Dennis. Han sliter med å henge med på tørt føre fordi han rett og slett er flere kilo over minstevekten. Det går greit hvis det regner eller er veldig kaldt, men på en varm og tørr bane går det rett og slett for sakte, sier han.

Helgens løp av det siste på den kjente Italienske banen som har tatt imot mange av dagens kjente Formel 1 navn. Nå skal banen rives til fordel for et gigantisk kjøpesenter.

Det er nå fullt fokus på justering av utstyr og mentale forberedelser frem mot kommende helg. Da skal de to beste sjåførene fra hver av de 16 regionene i Italia møtes til årets siste duell.
-Dette er et slags mestermøte hvor en plassering i toppen henger veldig høyt. Jeg skal gi alt i det siste løpet og forlate klassen med stil, sier Dennis. Samtidig håper jeg at det blir kaldt norsk vær med masse regn, smiler Dennis.