Dennis Hauger med 2 plass i WSK Super Masters

D_Hauger_16_05_2
13 år gamle Dennis Hauger fra  Junior Team Norway kjørte i helgen WSK(World series karting) Super Masters på Adria Race way i Rovigo i Italia. Hele Verdens eliten var på plass og det var 72 førere fra 24 nasjoner i klassen. På den samme banen skal neste runde i Europa Mesterskapet også gå om 2 uker.

Dennis kjører i klassen OKJ som er i aldersgruppen 13-15 år, og er Rookie som en av de yngste i feltet.

Men Dennis viste allerede på fredag at han har farten til å være med i Verdens toppen, og var raskest på tidskvalifiseringen og satte nye banerekord.

Gjennom lørdagen hadde Dennis 2 seiere, 2 plass og brutt omgang i innledende omganger.

Søndagen med finaler så ut til å bli spennende, og Dennis hadde vist at han hadde farten til å være med helt i toppen.

I Prefinalen ble Dennis involvert i fighter i første sving og kom ut som nr 12, men gjorde deretter en formidabel oppkjøring og kjørte seg opp på 2 plass og satte igjen ny banerekord.

I Finalen fikk Dennis en bra start fra 3 spor og tok ledelsen etter 3 svinger, men kom til slutt i mål som nr 2 etter Collet fra Brasil.

En fantastisk helg for Dennis som viser god progresjon vært løp, og viser at han allerede kan være med å fighte om seiere.

Blir spennende om 2 uker med 2 runde i det Europeiske Mesterskapet på samme bane.