Dennis Hauger har fått fabrikks-kontrakt

D_Hauger_15_aug
Dennis Hauger (12) avsluttet i helgen sesongen med historiske resultater i Gokartens hjemland Italia i klassen JR60 10-13 år. Han har også allerede begynt å forberede seg til 2016 som offisiell fabrikksfører for CRG Factory team i klassen KFJ med 125ccm motorer i alderesgruppen 13-15 år.

 

Sesongen har gitt historiske resultater med sammenlagt seier i  WSK Champions Cup, WSK Super Masters, WSK Gold Cup, Vega Winther Trophy og 2 pklass i WSK Night Edition og det Italienske Mesterskapet. Ledet det Italienske til siste finale, men ble torpedert og fikk ødelagt karten i finale løpet.

Fasiten er 7 seiere og 6 pall plasser på 14 løp, som er et historisk godt resultat.

 

Etter helgens løp med Gamoto som er CRG sitt JR team gikk reisen videre til Lonato ved Garda sjøen hvor CRG Official Factory team holder til, og det ble 3 dager med testing i den nye klassen. Testen gikk over all forventing med 400 runder på 3 dager, hvor Dennis viste meget god progresjon, forståelse og raske tider.

 

Etter endt test og møte på onsdag fikk Dennis beskjed om at han blir Offisiell Fabrikksfører for CRG Official Factory team fra og med nå. Og en hektisk periode frem mot sesongstart i 2016 har allerede startet med mye fysisk trening og kjøring i Norge og Italia, for å forberede seg godt til starten i ny klasse.

En klasse med større chassie og 125ccm motorer, og Verdens eliten tom 15 år.

Dennis vil da delta i EM, VM, WSK og mest sannsynlig Tyske Mesterskapet i KFJ, og Euro serien i Rotax i 2016.

Det er snakk om løp i hele Europa og USA, med sesong avslutning med VM i Bahrain i November 2016.