Dennis Hauger i gang med sesongen

Dennis Hauger starter sesongen på ordentlig denne uken, når det er klart for årets Formel 2-test i Bahrain.

Elitelandslagsføreren fra Team Norway er på plass sammen med sitt team MP Motorsport, og skal kjøre tirsdag, onsdag og torsdag. Sesongstarten er også på Bahrain International Circuit, og går sammen med Formel 1 fra den 3. til den 5. mars.

Dette blir den andre sesongen til Dennis Hauger i Formel 2, etter en tiendeplass sammenlagt i debutåret. I år er ambisjonene høyere, og Dennis har tidligere slått sterkt tilbake i sitt andre år i både Formel 4 og Formel 3.

Fjorårets vinner, Felipe Drugovich, har ikke lov til å delta i år. Heller ikke fjorårets tredjemann, Liam Lawson, deltar, da han kjører Super Formula i Japan dette året. Og Logan Sargeant, som ble nummer fire sammenlagt i fjor, har i år fått sjansen i Formel 1 for Williams.

Førere som trolig blir sterke i år er Theo Pourchaire (nummer to sammenlagt i 2022), Ayumu Iwasa (nummer fem sammenlagt i fjor), Jack Doohan (nummer seks sammenlagt i fjor), Jehan Daruvala (nummer sju sammenlagt i fjor), Enzo Fittipaldi (nummer åtte sammenlagt i fjor), og Frederik Vesti (nummer ni sammenlagt i fjor).

Det har også kommet noen spennende nykommere, som de sju beste fra fjorårets Formel 3-mesterskap.

Årets Formel 2-sesong består av 14 løpshelger og til sammen 28 løp, og alt avsluttes i Abu Dhabi den 26. november.