Dennis Hauger vant tysk mesterskap

d_hauger_16_09_1
Jr. Team Norway-føreren Dennis Hauger vant i helgen det Tyske Mesterskapet i klasse OKJ som er for alderen 13-15 år, og er etter seieren den første Rookie som vinner Mesterskapet sammenlagt.

Serien har gått over fem løp, og ble i helgen avsluttet på Kerpen som er Michael Schumacher sin hjemmebane. 75 førere fra  25 nasjoner har deltatt i klassen, og er det tøffeste nasjonale mesterskapet i verden som hver helg følges av over 50 000 mennesker live.

Nok en gang ankom Dennis på fredag uten å ha testet på banen tidligere, og fikk da kun 5 trenings pass til å finne ut av bane og alle tekniske innstillinger.

Men igjen viste han særegne egenskaper og avsluttet fredags treningen med å være raskest av samtlige.

Dennis vant alt som var på lørdagens kvalifiseringer, og startet på Pole Position i Finalen på søndag.

I finalene kontrollerte Dennis med tanke på Mesterskapet sammenlagt som han ledet før finale løpet, og kjørte uten å ta noen sjanser.

Han fullførte med 2 plass i begge finalene, og sikret sammenlagt seieren.

D_Hauger_16_07

Dette var en utrolig deilig seier etter at Europa Mesterskapet glapp i finale løpet, hvor Dennis ledet både finalen og Mesterskapet i siste løpet i Belgia.

Nå gjenstår WSK Final Cup førstkommende helg i Italia, Verdens finalen i X30 i Frankrike 10-16 oktober og VM i Bahrain 15- 19 November før sesongen kan avsluttes.

Dennis er en av favorittene i VM til tross for sin unge alder og rookie status, så blir spennende å se om han kan bli historisk ved å bli første Rookie som klarer å bli Verdensmester.